Fina blommor på altanen

Hej! Jag älskar min altan! Det är verkligen det bästa med lägenheten i markplan. Det är en oas med blommor och jag njuter verkligen av den. Det är så skönt att kunna gå ut där och bara ta det lugnt bland alla fina blommor. Jag har den fullproppad med olika sorters blommor, så det finns alltid något fint att titta på. Jag tror att den blir allt finare för varje år som går! Jag skulle inte kunna tänka mig ett bättre ställe att tillbringa sommaren på. Här är jag från morgon till kväll när jag inte är på jobbet och jag har även en solstol så jag bättrar på solbrännan för varje dag som går.

Jag bor i en bostadsrätt och när jag ville få en altan bad jag om tillstånd hos styrelsen och det var inga problem. Vi är några stycken här som har varsin altan men jag tycker att min är finast. Jag bor i Uppsala och här finns det många företag som kan hjälpa till med bygget av trädäck och vill du kanske få hjälp kan du kontakta en byggfirma. Jag är supernöjd med resultatet och jag har fått många positiva kommentarer från grannar och bekanta. Det är verkligen skönt att bara kunna gå ut där och slappna av, det är som ett litet paradis! Jag rekommenderar alla som bor i en bostadsrätt att bygga altan, det är det bästa jag någonsin har gjort för lägenheten.

Men precis som jag gjorde så behöver även ni tillstånd, och det får ju de flesta men kan ska aldrig sätta igång med ett sådant här bygge utan att man har fått lov till det. Bygglov behövs inte såtillvida att man inte bor i ett K-märkt hus. Nu ska jag ut och vattna blommorna och ta en kopp kaffe, vi hörs!