Hur vi gjorde med maten till vår bröllopsfest

God förmiddag, god förmiddag! Förhoppningsvis har ni alla en otroligt bra dag och vecka, själv har jag haft en helt underbar vecka. Idag kommer jag prata lite närmare om vår bröllopsfest och den hjälpen vi fick av Uppsala Catering med just catering i Uppsala. Utifall ni vill veta mer om dem skickar jag med en länk, ni kan läsa mer här.

Idag är det exakt två månader sedan jag och Patrik gifte oss, det var helt klart den bästa dagen i mitt liv. Hittills har jag inte pratat så mycket om just bröllopet och festen, därför kommer det komma upp några olika inlägg där jag pratar om olika delar av bröllopet. Det är något många av er har efterfrågat och jag tänkte besvara det genom att skriva dessa inlägg. Till att börja med kommer jag skriva ett inlägg om maten och hur vi gjorde, vi valde att ha catering i Uppsala. Vi ansåg att det skulle bli smidigt, vilket det även blev. Företaget som hjälpte oss heter som sagt Uppsala Catering och det är enligt oss ett riktigt bra företag. Vi kom tillsammans fram till en meny som skulle passa samtliga gäster, de tog till sig allt det vi sa och satte därefter ihop en meny. När menyn var fixad återstod det bara för dem att laga maten och komma och servera den på vår bröllopsfest. Väl på bröllopsfesten kom de i god tid för att kunna fixa iordning allt innan gästerna kom, det var skönt att de tog hand om allt på egen hand så att vi slapp oroa oss för det. Alla våra gäster inklusive oss älskade all mat som serverades, bättre kunde det verkligen inte bli. Idag är både jag och min man otroligt glada över att vi vände oss till det här företaget för att få hjälp med catering i Uppsala.