Snickare i Kista

Hej och hallå! Vi har nyss fått hjälp med en ombyggnad hemma i villan i Kista, och vi är så nöjda med den snickare som vi vände oss till och som utförde allt arbete åt oss. Arbetet blev verkligen snabbt och smidigt gjort, och det är klart att vi rekommenderar honom till alla andra som behöver hjälp med snickeriarbeten. Dessutom var han mycket trevlig och lätt att ha att göra med! Klicka här för att komma vidare till hemsidan.

I ärlighetens namn var det inte alldeles enkelt att välja snickare, för det finns ju 100-tals bara här där vi bor, så hur gjorde vi då? Tja, vi hade ju några vänner som hade anlitat denne snickare för ombyggnation av sin hall och de var mycket nöjda, så vi tog kontakt med honom och frågade om han hade tid och lust att komma och titta på vad vi ville ha gjort. Han sa ja, och eftersom priserna verkade rimliga så bestämde vi oss för att anlita just honom. Och det är jag glad att vi gjorde!

Arbetet blev snabbt och smidigt gjort, och det är klart att vi rekommenderar honom till alla andra som behöver hjälp med. Vi har några kommande projekt med huset, och vi vet ju vem vi kommer att vända oss till. Det här är verkligen en snickare som vi känner att vi vill rekommendera till er andra som kommer hit till bloggen, och det gör vi med stor glädje! Du som vänder dig till någon hantverkare som du inte känner till, bör i alla fall kolla upp referenserna ordentligt. Det är det absolut bästa tipset för att inte bli lurad för tyvärr finns det många i denna bransch som inte är pålitliga och seriösa. Det var allt för denna gång, och vi hoppas att ni alla får en fin dag!