Vi skaffade nya golv

Äntligen har vi skaffat nya golv, och för att få professionella resultat så har vi vänt oss till en golvläggare i Söderort som vi känner oss nöjda med.. Han har gjort ett fantastiskt jobb och det är så skönt att ha nya, fräscha golv. Dessutom har det blivit mycket lättare att hålla rent nu!

Vi var inte riktigt överens om vilka golv vi skulle ha, min man och jag, men till slut fick jag igenom att det skulle bli mörkbruna laminatgolv. Det blev så himla snyggt och jag är så nöjd!

Det tog bara ett par dagar från det att vi beställde golven, tills det att de var på plats och klara att läggas. Så det gick väldigt snabbt och smidigt. Jag kan verkligen rekommendera denna golvläggare, han gör ett fantastiskt jobb och även flera vänner och bekanta har anlitat honom när de behövt lägga nya golv.

Så, nu har vi nya, fräscha och snygga golv i vårt hem – det är verkligen en stor förändring! Jag skulle inte tveka att anlita denna golvläggare igen, han gör ett fantastiskt jobb till en mycket bra pris. Jag kan verkligen rekommendera honom till alla som behöver lägga nya golv. Sedan är det inte bara i Söderort man kan få hjälp utan även inne i centrala stan som till exempel Östermalm. Våra bästa vänner bor där och de ska även de skaffa nya golv och jag har lagt ett gott ord för denne golvläggare till dem så att även de kan få lika fantastiska golv som vi har! Så, nu är vi mycket nöjda med vårt hem och det känns verkligen som att vi har fått ett nytt hem. Hoppas att jag har kunnat vara till någon slags hjälp genom att skriva det här inlägget. Ha det nu riktigt gott!

Viola K i Söderort